Ga naar hoofdinhoud
Nieuws

Persmoment Kinderen Baas op wandelnetwerk de Merode

  • 8 maart 2023
  • In de pers

De inrichting van 3 avontuurlijke kinderwandelingen op het in 2020 vernieuwde wandelnetwerk de Merode, maken dit netwerk nog aantrekkelijker voor gezinnen. De kinderlussen zijn een realisatie van het Regionaal Landschap Noord-Hageland, met steun van Landschapspark de Merode.

Sinds de coronaperiode hebben mensen wandelen herontdekt als een toffe en gezonde buitenactiviteit. Ook gezinnen met kinderen trekken er op uit. Wandelen met kinderen is fijn als er op het wandeltraject voldoende te beleven en ontdekken is.

Met het project ‘Kinderen Baas’, kinderlussen geënt op het in 2020 vernieuwde wandelnetwerk de Merode, willen Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw en Landschapspark de Merode vzw hieraan tegemoetkomen.

Op woensdag 8 maart stelden kinderen tussen 4 en 10 jaar één van deze nieuwe kinderlussen (3km) voor in het Webbekoms Broek (Diest). Ze deden dit in aanwezigheid van Monique Swinnen, ondervoorzitter Landschapspark de Merode vzw, Geert Cluckers, schepen Stad Diest en bestuurslid Landschapspark de Merode en Julien Delauré, voorzitter van het Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw.

Download het volledige persbericht

<