Ga naar hoofdinhoud
Nieuws

Uitwisselingsmoment FABulous Farmers

  • 10 oktober 2022

Als landbouwer kun je je inschrijven voor onze uitwisseling rond bodemgerelateerde FAB-maatregelen in Landschapspark de Merode!

Vanuit FABulous Farmers organiseren we samen met enkele projectpartners internationale uitwisselingsmomenten rond bodemgerelateerde FAB-maatregelen (geheugensteuntje: FAB staat voor Functionele AgroBiodiversiteit). Het eerste uitwisselingsmoment heeft reeds plaatsgevonden te Luxemburg eind juni. Begin november organiseren we een volgende uitwisseling te pilootgebied de Merode.

Tijdens deze uitwisseling gaan we FAB binnen het landschapspark de Merode ontdekken. Tijdens het 2-daagse evenement bezoeken we de Hooibeekhoeve, proefvelden met bodemgerelateerde FAB-maatregelen en enkele landbouwbedrijven. Landbouwers en projectpartners uit alle deelnemende landen binnen het project zijn welkom. De ideale kans dus om in gesprek te gaan met landbouwers uit het buitenland of gewoon bij te leren over FAB binnen de Merode.

Jullie zijn welkom op maandag 7 en dinsdag 8 november. Inschrijven voor één dag is ook mogelijk. Op maandag sluiten we de dag af met een gezellig diner in Geel. Lunch, en het diner op maandag, worden aangeboden door Hooibeekhoeve.

Uitnodiging met meer informatie en inschrijvingslink

Sander Dragt

Sander Dragt

Job title
Medewerker duurzame landbouw en duurzaam ondernemen
E-mailadres
E-mail Sander
<