Ga naar hoofdinhoud
Nieuws

Opening Gravinnekespad

  • 3 mei 2022

Kom jij mee feesten op zondag 22 mei?

Afgelopen winter namen we afscheid van het Sprookjesbos in de Beeltjens. De kabouters en sprookjesfiguren maakten plaats voor nieuwe houten speel- en educatieve elementen. Die zijn over een afstand van bijna 2 kilometer op natuurlijk wijze geïntegreerd in het bos en nodigen uit om te ontdekken en te spelen. En wie wijst de weg? Dat is ons jonge, speelse gravinneke. Zij is de ster van het nieuwe belevingspad, het Gravinnekespad.
Kinderen van 3 tot 10 jaar zullen zich kostelijk amuseren. Hun zintuigen worden geprikkeld en ze leren op een speelse manier het bos en haar bewoners kennen. Ze mogen over kronkelende paadjes lopen, op boomstammen klauteren, gek doen en lekker vuil worden. En de +10 jarigen kunnen gerust meedoen. Het gravinnekespad is een fantastisch, avontuurlijk belevingspad voor stoere stappers.

Kom op zondag 22 mei als eerste het pad verkennen en uittesten. Geniet van extra straatanimatie en attracties op kindermaat. We verwelkomen je aan Jeugdherberg Boswachtershuis van 14 tot 18 uur voor een spetterend gratis openingsfeest.

Praktische info
  • Wanneer: zondag 22 mei van 14u tot 18u
  • Waar: Jeugdherberg Boswachtershuis, Papedreef 1, Westerlo
  • Voor wie: stoere stappers vanaf 3 jaar
  • Bereikbaarheid: Kom je met de auto? Parkeer op de parking van de bib en het zwembad, Kasteelpark. Woon je niet te ver? Kom dan zeker met de fiets.
  • Meer informatie: website toerisme Westerlo
<