Ga naar hoofdinhoud
Nieuws

Netwerkevent de Merode ondernemers vzw

  • 3 april 2022

Donderdag 31 maart konden meer dan 50 deelnemers elkaar eindelijk weer eens ‘in levende lijve’ ontmoeten en bijpraten. Vanwege Covid was het al meer dan 2 jaar geleden dat het netwerk van de Merode ondernemers samenkwam. Oude bekenden zagen elkaar terug, nieuwe ‘gezichten’ waren welkom, plannen en plannetjes werden gesmeed voor de toekomst!

netwerkevent dMO 31 maart 2022
Kathleen Helsen, gedeputeerde van de provincie Antwerpen en voorzitter van Landschapspark de Merode

netwerkevent de Merode ondernemers vzw
Dana Vermetten; bestuurslid de Merode ondernemers vzw

netwerkevent de Merode ondernemers vzw
Stijn Stevens; bestuurslid de Merode ondernemers vzw

netwerkevent de Merode ondernemers vzw
Isabelle Lindemans; gebiedscoördinator Landschapspark de Merode

netwerkevent de Merode ondernemers vzw
Sander Dragt; medewerker duurzame landbouw en duurzaam ondernemen

Het belang van lokale ondernemers voor het landschapspark

Tijdens dit event werd de vernieuwde werking van Landschapspark de Merode voorgesteld en werd de enorme meerwaarde van het lokale ondernemerschap in Landschapspark de Merode onderstreept. Want lokale ondernemers zijn als geen ander in staat om heel direct en persoonlijk bezoekers te laten genieten van de vele troeven die het landschapspark biedt. Het landschap zelf is dan weer een bron van inspiratie voor duurzaam ondernemerschap. Vanuit Landschapspark de Merode worden daarom partnerschappen aangegaan met lokale ondernemers om hen zo te stimuleren op een duurzame manier te ondernemen met de troeven die het Merodelandschap biedt.

Ook vormde de bijeenkomst het startschot voor een reeks bijeenkomsten. Dit najaar zullen er nog twee netwerkevents plaatsvinden. Het thema van deze avonden zal zijn: ‘Ondernemen in en met landschap creëert meerwaarde’. Sprekers zullen dan inspirerende voorbeelden toelichten.

Al sinds 2013 werken we vanuit Landschapspark de Merode samen met een enthousiaste groep lokale ondernemers. Zij zetten mee hun schouders onder de versterking en promotie van het landschapspark. Lees meer…

Foto's: Tom Cornille

<